2019-2020 Yaz Dönemi Zorunlu Staj Hk.

2019-2020 yaz döneminde zorunlu stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimiz  gerekli belgeleri doldurarak staj yapacakları firmaya imzalattıktan sonra kargo veya posta yoluyla staj evraklarını Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi  Öğrenci İşleri'ne göndermelidirler. Staj danışmanınız belgeleri Fakülte'de imzalayacaktır. Sigortalı İşe Giriş Bildirgelerinin hazırlanabilmesi için staj başlangıç tarihinden en az 15 gün önce Öğrenci İşleri'ne ulaşması gerekmektedir.. Gönderim esnasında oluşacak aksiliklerden Bölümümüz ve Fakültemiz sorumlu değildir. Sigortalı İşe Giriş Bildirgelerini firmaya verebilmeniz için e-devlet üzerinden arama butonuna 4/a İşe Giriş-Çıkış Bildirgesi yazılarak staja başladığınız tarihi gösteren belgeye ulaşabilir,barkodlu belgeyi çıktı olarak alabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz staj evraklarındaki e-posta adresinize belgeler gönderilecektir. Stajın herhangi bir sebeple iptal olması durumunda mutlaka Fakülte öğrenci işlerine bilgi verilmesi gerekmektedir.

Sürecin sorunsuz işleyebilmesi için yukarıda belirtilen hususlara dikkat edilmesini önemle rica ederiz.

Menüyü Kapat